Keresik a Katona József Színház legelső nézőit!

A Katona József Színház ifjúsági klubja a nézők közreműködését kéri.

Ha Ön vagy ismerőse jelen volt 30 éve a színház legelső bemutatóján - 1982. október 15-én, a Zsámbéki Gábor rendezte Csehov: A manó című előadáson-, esetleg látta az első évtizedben játszott darabokat, és a színházzal kapcsolatos élményeit szívesen megosztaná másokkal is, ne habozzon!

manoSzirtes Ági és Gelley Kornél A manó c. előadásban (Fotó: katonajozsefszinhaz.hu)

A manó? Tudós nők? Übü király? Zsámbéki Gábor? Major Tamás? Csomós Mari? Sinkó László? Székely Gábor? Ascher Tamás? Ki volt a kedvenc színésze és mi volt a kedvenc előadása?  Szökött el otthonról, hogy meg tudjon nézni egy katonás előadást? A színház büféjében vett pereccel kínálta meg a leendő férjét vagy feleségét? Egy ajándék színházjeggyel ünnepelte a születésnapját? Mi jut eszébe a Katonáról? Mit jelentett a Katona a nyolcvanas években?

Várják mindazok jelentkezését, akik szívesen hozzájárulnak saját történeteikkel, akár írásban (maximum 1-2 oldal terjedelemben), akár egy interjú keretében a készülő munkafolyamathoz - természetesen anonimitásukat megőrizve. Jelentkezzen az alábbi e-mail címen: edu@katonaszinhaz.hu

katonajozsefszinhaz.hu

süti beállítások módosítása