Kánikula helyett hallgassunk operettslágereket

Július elsején ünnepi gálaműsort szerveznek Gödöllő különleges helyszínén, közkedvelt művészekkel. Fennállásának ötödik évfordulóját ünnepli 2012-ben a már hagyománnyá vált Királyi Operettgála produkció. Fellép többek között Csere László.

Ebből az alkalomból az eddigi előadásokat is felülmúló, ünnepi gálaműsort tartanak július elsején a Gödöllői Királyi Kastélyban, amelyen az operett műfaj kiválóságai lépnek színpadra nem mindennapi produkcióval.

Az idei Királyi Operettgála az alkalmat és a helyszínt tekintve is különleges: a gálaestre ugyanis a Kastély új szárnyának, gyönyörű, elegáns, új rendezvénytermében kerül sor, amely a legmegfelelőbb helyszín az operett korabeli világának, a friss, dallamos zenének, a csillogó kosztümöknek és a művészi táncoknak a megjelenítésére.

kiralyi_operettgala

Az alkalomnak megfelelően a fellépő művészek sem akárkik lesznek: Berkes János, a legendás hangú tenor; Szász Kati, az Interoperett és a Királyi Operettgála primadonnája; Bódi Barbara szubrett, aki akrobatikus mutatványaival és gyönyörű hangjával minden előadásán elvarázsolja a közönséget; Csere László, az operett műfaj egyik legjelesebb táncos-komikusa, valamint a Királyi Operettgála Szimfonikus Zenekara.

Műsoron a legkedveltebb operett részletek szerepelnek Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál és ifj. Johann Strauss műveiből. Így a közönség részese lehet többek között A Csárdáskirálynő, A Marica grófnő, A Cigányszerelem és megannyi varázslatos operett mű megelevenedésének.

Ünnepeljük együtt a Királyi Operettgála fennállásának ötödik évfordulóját július elsején este fél nyolctól a Gödöllői Királyi Kastélyban!

süti beállítások módosítása