Építik a Jekyll & Hyde díszletét - Videó

Június 25-én, hétfőn elkezdték a Szegedi Szabadtéri Játékok idei első bemutatójának, a Jekyll és Hyde-nak díszletét építeni, szerdán megérkezett Molnár László rendező a Dóm térre, szombattól pedig már a teljes stáb a démoni thriller-musicalt próbálja. Az izgalom a tetőfokára hágott, a jegyek iránt hatalmas a kereslet.

Már gőzerővel próbálják a Dóm téren a szabadtéri játékok nyitóprodukcióját, a Jekyll és Hyde thriller-musicalt, mely a Győri Nemzeti Színházzal közös előadásként kerül színre július 6-án, 7-én és 8-án. A premierig már csak egy hetük van a színészeknek és alkotóknak, úgyhogy rendkívüli az izgalom a stábtagok körében.

Molnár László rendező már szerdán megérkezett Szegedre, hogy figyelemmel kísérje a hét elején megkezdett díszletépítési munkálatokat. „Nagyon jól érzem magam a Dóm téren. Minden rendben halad, úgyhogy egy gyönyörű színpadkép és egy lenyűgöző atmoszférájú színházi tér fogadja a hamarosan érkező színészeket” – fejtette ki az első napon a rendező. A két fontos karaktert, Lucy-t és Emmát játszó Janza Kata és Tunyogi Bernadett a többi színésszel szombaton érkezett meg a helyszínre.

Aki ezt a hetet sem bírja ízelítő nélkül, a Klauzál téren vethet egy pillantást Kentaur lenyűgözően ötletes díszletterveire, melyek nagyszerűen érzékeltetik, milyen hangulatra számíthatnak a nézők a borzongatóan este alatt. Igyekeznie kell annak, aki jegyet szeretne váltani a Jekyll és Hyde-ra, mert hatalmas az érdeklődés.

süti beállítások módosítása