Nevezze el Ön a Katona József Színház kávézóját!

Pályázati felhívás kávézó elnevezésére. A  Katona József Színház közleménye.

Az idén harminc éves évfordulóját ünneplő budapesti Katona József Színház az ősszel megnyíló, és a MasterCard® Europe segítségével Európában egyedülálló módon készpénzmentes (cashless) vendéglátóipari egységként működő kávézójának elnevezéséhez vár ötleteket!

foto

fotó: Dömölky Dániel

A Katona mindig igyekezett nem csak a művészi területen, hanem működésében és szolgáltatásaiban is innovatív megoldásokat alkalmazni, és büszke arra, hogy a kávézó ilyen formában történő működtetése előremutató és egyedülálló lehetőséget jelent. Így - a színházi előadások kivételével - kizárólag bankkártyával lesz lehetséges a fizetés.
A kávézó ideális elnevezése egyaránt kell tükrözze a színházi környezetet, a Katona szellemiségét, valamint a készpénzkímélő fizetési módot. Az elnevezés ötleteket 2012. július 20-ig kérjük elküldeni a kommunikacio@katonaszinhaz.hu e-mail címre. A pályázatok értékelésére július végéig kerül sor, a MasterCard és a Katona munkatársainak részvételével. A nyertes ötletadó többek között 50.000 Ft készpénzt és színházjegyutalványt kap.


Köszönjük szépen, további szép nyarat!

süti beállítások módosítása