Kedvezmények a Budapesti Nyári Fesztivál hűségkártyával

A Budapesti Nyári Fesztivál hűségkártyával akár húsz százalékos kedvezményt is kaphatnak a Szabadtér Színház programjaira. A részletekről Bán Teodórát, a Szabadtér Színház ügyvezető igazgatója mesélt az Inforádióban.

Bán Teodóra ügyvezető igazgató a rádiónak elmondta, a Budapesti Nyári Fesztivál egy ajándékkártyát bocsátott ki az idén. "Szeretnénk megajándékozni minden vendégünket, mégpedig ezzel a kis tetszetős plasztik kártya ez húsz százalék lehetőséget ad arra, hogy aki a színháztörzsvendége lesz és visszatérő vendégünk, azok ebben a kedvezményben, ajándékban részesülhetnek, és nemcsak a színházi előadásokra, hanem például a víztorony kiállítás megtekintésére, a színházi hajójáratunkra, vagy a Margit Étterembe, illetve a Garden Étterembe és a Városmajori, vagy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagy előadásaira" - mondta az igazgató.

szabad

"Tehát mindenhol elfogadjuk ezt a kártyát azokkal az együttműködő partnereinkkel, akik a Budapesti Nyári Fesztivál kiemelt partnerei és kiemelt szolgáltatói. Tehát a Budapesti Nyári Fesztivál hűségkártya az mindazoknak jár, akik szeretnek minket és akik sűrűn járnak ide a Margitszigeti, illetve a Városmajori Szabadtéri Színpadra" - tette hozzá Bán Teodóra.

süti beállítások módosítása