Új színház nyit a Pólusban!

Egy új színház születik Budapesten, ehhez kapcsolódva július 14-én Színháznyitó Fesztivált és Családi Napot tartanak.

Ősztől új színház nyitja meg kapuit a Pólus Moziban: színház a moziban. A Pólus Mozi 2 terme professzionális színpad-, fény-, és hangtechnikát kapott, így születhetett meg a Pólus film-Színház, mely ősztől gyermek és felnőtt előadásokkal, sőt, teljes bérletsorozatokkal is várja a nagyközönséget. A színház társulatának alapvető célja a nézők igényes szórakoztatása.

A Pólus film-Színház július 14-én családi nappal egybekötött Színháznyitó Fesztivált tart a Pólus Center parkolójában, ahol bárki bepillanthat a készülő előadások kulisszáiba és személyesen is találkozhat a társulat művészeivel. A nap gyermekprogramokkal indul és utcabállal zárul. Koncertek, musical-show, operettműsor, sportbemutatók, nyereményjátékok, gyermekelőadások és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, Fenyő Miklós és Bergendy István is színpadra lép.

_sszel_nylik_a_Plus_FilmSz_NH_Z

A Pólus film-Színház társulata

A nagyszínpadon délelőtt 11-től interaktív gyermekműsorok, rajzfilmdalok, és a Nefelejcs bábszínház várja a kicsiket, akik ezen a napon Süsüvel, a sárkánnyal is találkozhatnak Bergendy István jóvoltából. Lesz rajzverseny, lufihajtogatás, és arcfestés, a jótékonysági játékgyűjtő sátorban pedig a gyerekek megválhatnak feleslegessé vált játékaiktól, melyeket a szervezők összegyűjtenek és a kerület önkormányzati óvodáinak ajánlanak fel.

A felnőtteket könnyűzenei koncertek, fergeteges musical-show és operettműsor, továbbá utcabál várja. A rendezvényen fellép Fenyő Miklós, Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Katz Petra, Zöld Csaba és zenekara, MC Kali, a 21 GRAMM zenekar, a GNM Színitanoda növendékei, a Roll Skate Boogie, és a Pólus film-Színház társulatának tagjai. A rendezvény műsorvezetője Mérai Kata színésznő.

A nagyszínpadon a műsorok jeltolmácsolás mellett zajlanak majd. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jöhet létre. A Pólus film-Színház művészeti vezetője, Háda János és az alapítvány több éve jó kapcsolatban állnak egymással, és a színház működésének fontos szempontja, hogy a műsoraik - így ez a rendezvény is - az infokommunikációs akadálymentesítésnek köszönhetően mindenki számára élvezhetővé váljanak.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Helyszín: a Pólus Center parkolója, 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

A színház weboldala: www.polusfilmszinhaz.hu/site/szinhaz

süti beállítások módosítása