Duma Szegeden

Kovács András Péter és Dombóvári István stand-up comedy műsorban mondja meg a tutit a szegedi városháza udvarán csütörtök este.

dombovari_istvan_dumaszinhazA stand-up comedy műfajában ismert előadók csütörtök este 20.30-tól ingerlik fel a rekeszizmokat.
Kovács András Péter: az adót mindig rendesen megfizeti, rendezvényről sose késik, az ebédet az utolsó szemig megeszi, naponta háromszor fogat mos, nem iszik nem dohányzik, a kávét is mérsékelten fogyasztja. Az iskolában mindig ötös volt, hittanból és latinból többször dicséretet is kapott, summa cum laude végezte az egyetemet, tizenöt éves kora óta nem puskázott. Két kilónál több súlyfelesleg sosincs rajta, megáll a sárgánál, türelmes a pénztárosnővel. Hát élet ez?
Dombóvári István: falun született. Kisbabának olyan csúnya volt, hogy a szülei sokáig tanakodtak azon, hogy a gyerek helyett a nála sokkal jobban kinéző méhlepényt kellene hazavinni. Sokak szerint a mai napig nem lehet pontosan tudni hogyan is döntöttek végül a szülők. Ránézésre nem lehet megállapítani. A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a ne már és azinkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta.

süti beállítások módosítása