Arculat- és honlappályázatot hirdet a kecskeméti Katona

A Kecskeméti Katona József Színház nyílt pályázatot hirdet arculatának, logójának és honlapjának tervezésére. Pályamunkát nyújthat be bármely természetes személy, illetve designtervező, honlapkészítő vagy grafikai cég.

A kétfordulós pályázat feltételei:
  1. forduló:
A pályázatra minden olyan grafikai programmal készített terv beadható, amely saját alkotás, ezen pályázatot megelőzően semmilyen formában nem jelent meg, és korábbi pályázati díjazásban sem részesült. Az ismertetett feltételeknek az elbírálási határidőig folyamatosan fenn kell állniuk.
A pályamű formátuma: jpg., png vagy pdf, és layeres psd. Amennyiben a pályázó egyedi fontokat használ, kérjük azok mellékelését is.
  2. forduló:
Az első fordulóból továbbjutott pályaművek készítőivel a színház felveszi a személyes kapcsolatot, a meghallgatások után a kecskeméti Katona József Színház igazgatósága dönt a megbízásról.
A pályaműnek tartalmaznia kell:
1. A pályázó nevét és elérhetőségét (név, telefonszám, email cím, esetleg cég név)
2. A Kecskeméti Katona József Színház logójára, havi plakátjára, havi műsorfüzetére készült terveit, tipográfiáját (betűtípus, betűszín, alapszín).
3. A főoldal és egy aloldal designtervét, honlap tipográfiát (betűtípus, betűszín, alapszín).
Az alábbi módon felállított menüsor tervét:
Előadások – Műsor – A színházról – Művészek – Jegyinformáció – Galéria – Rólunk írták – Fesztiválok – Vendégkönyv
A  pályázat leadási határideje: 2012. augusztus 15.

KecskemetKatonaJozsefSzinhaz

Az első díjas pályamunkát a Kecskeméti Katona József Színház 100.000 Ft.-os jutalomban részesíti.
A pályaművekhez szükséges anyagokat (régebbi havi műsor, műsorfüzet, 7 db előadás fotó, a színház logója) ITT TÖLTHETŐ LE! >>>
A pályaműveket az info@kecskemetikatona.hu címre várják (lehetőség szerint nagyméretű fáljküldő program segítségével) vagy postai úton a következő címre: Katona József Színház, 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.
Feltüntetendő: „Kecskeméti Katona József Színház arculat és honlap pályázata“.
Eredményhirdetés 2012. augusztus 22-én, az évadnyitó társulati ülésen.
Minden pályázót emailben értesítenek.
A nyertes művet a pályázók az eredményhirdetés után megismerhetik.
Amennyiben a nyertes pályázat felhasználása során a színház részéről felmerül a módosítás igénye, az alkotó a változtatásokat elfogadja.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat beadásával a feltételeket elfogadja, azok megváltoztatására a későbbiekben nincs mód.
A pályázati kiírással kapcsolatban további információ kérhető a Kecskeméti Katona József Színház titkárságán, vagy az info@kecskemetikatona.hu címen.

süti beállítások módosítása