Kulisszák mögötti pillanatok a DTK Show nyári különkiadásában

A DTK Show kulisszái mögött elkapott pillanatokat és a műsor legemlékezetesebb beszélgetéseit eleveníti fel a közszolgálati televízió a szombat esténként jelentkező DTK Arcok című nyári különkiadásban.

A DTK Arcok nyári válogatásműsor első epizódjában a D. Tóth Kriszta Show legemlékezetesebb párjait mutatják be. A "nagy párosok" között Süsü és apukája, vagyis Csukás István író és Bodrogi Gyula színművész legendás munkakapcsolata és barátsága mellett újra láthatják a nézők a Szinetár-Bereczki házaspár nagy vitáját és közös dalát, valamint Erdélyi Tímeát és Szente Vajkot, akik a műsorban beszéltek először nyári esküvőjükről. A kulisszák mögötti jelenetekben bemutatják, amint Feke Pál musicalszínész majdnem elájult az izgalomtól, mert a Szörényi testvérpár előtt kellett Illés-dalokat előadnia.
A második válogatás a Nagy Nevettetőket idézi fel, amelyben kiderül, hogy Kriszta jobban tudja az Ájlávjú című, egykori Rapülők sláger szövegét a szerző Geszti Péternél, valamint a kulisszák mögé betekintve a nézők részesei lehetnek Rózsa Gyuri és a Kapa-Pepe párosként elhíresült Mucsi Zoltán és Scherer Péter szócsatájának. Az összeállítás ezek mellett felidézi azt is, hogyan engedte át a terepet a műsorvezető a Bagi-Nacsa duónak, hogy élőben parodizálják a műsorvezetőt.

Az utolsó adása a nagy színészekről szóló legemlékezetesebb pillanatokat mutatja be: Haumann Péter egy nyilvános fellépése miatti halálfélelmét meséli el, Lukács Sándor Darvas Ivánnal való legendás kapcsolatáról vall, és a készítők bemutatják, milyen maradandó nyomott hagyott Eszenyi Enikő a show vendégkönyvében. Emellett a nézők újra megtekinthetik a Garas Dezsővel való beszélgetést is, aki halála előtt két héttel volt a műsor vendége.
A show 2011 októbere óta fut az m1-en. A korábbi híradós, brüsszeli tudósító és meseíró D. Tóth Kriszta talkshow-ja 22 adás és két különkiadás alatt a közszolgálati televíziók egyik legnépszerűbb műsorává vált.

süti beállítások módosítása