Történet, hangszerelve: Fekete Péter lesz a vendég

Az MR1 Kossuth Rádió Történet, hangszerelve című műsorának szombati adásában Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója lesz a vendég.

"Egy órában egy ember és a története – a számára kedves és fontos zenékkel hangszerelve. Egy történet, ami a héten szinte minden hírben feltűnik. Benne egy ember, akiről – akarva-akaratlan – már mindent megtudtunk. Vagy mégsem? Valóban megismertük a hírek főszereplőjét? Valóban tudjuk már, miért éppen róla szólnak a műsorok? Ki ő? Miért lett fontos? A heti hírek főszereplője a szombat déli Krónika után felfedi titkait. Vagy mégsem? Döntse el Ön!" - ez a Kossuth Rádió "Történet, hangszerelve" című műsorának mottója.

fekete_peterFotó: Rosta Tibor, MTI

A szombati adás vendége Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, akiről beharangozójában így ír az mr1-kossuth.hu:

Bűvészként kezdte, sokáig élt Németországban, Cardiffban színházrendezőként végzett. Öt éve került a békéscsabai Jókai Színház élére, most újabb öt évre kapott megbízást a várostól. A társulat kiáll mellette, számtalan újítást vitt Békéscsabára. Az ismert fővárosi színészeknek is rang lett ott fellépni. Idén nyáron a Magyarországon egyedülálló szarvasi Víziszínházban is dolgozik.

A "Történet, hangszerelve" szombaton, 12 óra 22 perctől hallható a Kossuth Rádión.

süti beállítások módosítása