Balatonfüredre költözik a Dumaszínház nyári fesztiválja

Nagyvázsonyból Balatonfüredre költözik a Dumaszínház, amely a fesztiválon DumaFüred néven tíz napon át megújult programokkal várja a nevetni vágyókat. 

Duma_plakt_kicsiStand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és több koncert szerepel a Dumaszínház balatonfüredi nyári humorfiesztán, ami július 27-én kezdődik a balatonfüredi SunCity-ben - közölték a szervezők az MTI-vel.


Idén először szervezik meg az Allstars-estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra, illetve a humor három generációját egyesítő trió, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György. 
A SunCity területén egy 800 fős sátor, egy 200 fős klub és egy nagyszínpad várja a vendégeket. A stand-up comedy ismert szereplőinek műsora mellett lesz tehetségkutató és az idei év legígéretesebb felfedezettjei is saját műsort kapnak. Emellett a zenei programban fellép a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Bëlga, a Budapest Bár vagy a Dumakoncert.
A DumaFüreden lesz továbbá L'art pour l'art Társulat, felveszi műsorát a Rádiókabaré, és szerepel a programban a Szomszédnéni odaát van című előadás is.


A fesztivál részletes programja a www.dumaszinhaz.hu oldalon tekinthető meg.

süti beállítások módosítása