Készül az Evita! - Az Iseumban debütál

Az Iseumi Szabadtéri Játékokon 2012. augusztus 14-én kerül színre Gajdos József rendezésében Andrew Llyod Webber Evitája. Nemrég a helyettesítő-főszereplőket, valamint a kórust és a csoportos színpadi szereplőket keresték, ezért június 21-én Szombathelyen, június 22-én pedig Budapesten rendeztek meghallgatást. Cikkünkben videókat láthatnak a válogatásról és az alkotók is mesélnek terveikről.

A próbatáncról:

 

A jelentkezőknek nem csak kiválóan kellett tudni énekelni, hanem a színészet mellett számot kellett adniuk a tánc tudásukról is. Nem volt könnyű dolga a több mint 200 megjelent jelentkezőnek, mert Kriszt László musicalszínész-koreográfus és Fantoly Nikolett próbavezető, igencsak megdolgoztatta őket.

Több mint három órán keresztül kellett táncolnia  a csoportokra osztott jelentkezőnek.

Gajdos József rendező arról számolt be, hogy több mint kétszáz jelentkező közül válogattak. Az Evita előadást közel két és fél órásra tervezi, ugyanis az eredi Broadway verzió hű mása lesz.

Az Evitáról:

Evitát Koós Réka, Peront Egyházi Géza, Che Guevarát Miller Zoltán alakítja, mellettük kidobott szeretőként Baranya Ági, valamint a tábornokok karában

Homonai Zsolt, Kriszt László, Ulmann Ottó, Varró Gábor lesz látható. Közreműködik továbbá a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Savaria TSE,

A próbák július 9-én kezdődtek, a bemutatóra augusztus 14-én. (esőnap 15.), 16-án. (esőnap 17.), és 18-án (esőnap 19.) kerül sor.

süti beállítások módosítása