Kezdődik a Cervinus Művészeti Fesztivál

Július 16-án kezdődik Szarvason a Cervinus Művészeti Fesztivál. Szenes János, a Cervinus Teátrum igazgatója nyilatkozott.

Szenes János, a Cervinus Teátrum direktora a Békés Megyei Hírlapnak elmondta, a fesztivál ideje alatt harminckét főprodukció - színházi bemutatók, kiállításmegnyitók, könyvbemutatók, koncertek, lovasprogramok - várják a közönséget. Július 21-én lesz a Körös-szögi Kistérség X. Civil Találkozója, 22-én pedig a nemzetiségi színházi találkozó. Érdekesnek ígérkezik a Színész-Parlament labdarúgó-mérkőzés is, melyet szintén július 22-én rendeznek, az Erzsébet-ligeti sportpályán. 

cervinus

A vízi színházban lesznek a nagy színházi bemutatók, például Ruzante Csapodár madárka című komédiája és a tavaly már nagy sikerrel bemutatott Tessedik című musical, továbbá stand-up show-t is láthat a közönség. A város újratelepítésének 290. évfordulója tiszteletére rendezett gálának is a vízi színház ad otthont. 
Ezenkívül a Napraforgó Alkotóház udvarán, az Anna-ligetben és a Tessedik Sámuel Múzeumban is érdekes programok várják majd az érdeklődőket. A múzeumban Szarvas város napja alkalmából idén is nagyszabású kiállítás nyílik a helyi alkotók munkáiból, ezúttal az előre megadott téma az ember volt.

Forrás: Békés Megyei Hírlap

süti beállítások módosítása