Pénteken, szombaton: FüredJam!

Kétnapos könnyűzenei fesztivált rendez hagyományteremtő szándékkal a balatonfüredi Kisfaludy Színház: a FüredJam pénteken startol.

A FüredJammel új hagyományt szeretnénk teremteni a városban: ismert, közkedvelt, minőségi zenét játszó együttesekkel egyedi hangulatú fesztivált rendezünk – mondta Kéri Kitty, a Kisfaludy Színház vezetője. A koncerteknek a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont, azonban ha az idő engedi, a szabadtéri színpadon szólalnak meg a zenekarok.

furedjam

Pénteken 18 órakor a reggae, a punk és a latin zenét egyedi stílusban ötvöző Ocho Macho nyitja meg a FüredJam-et, majd a  jamaicai skát a magyar népzenébe oltó tizenegy tagú Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) következik, azután 22.50-kor a legnagyobb tapasztalattal rendelkező hazai reggae-zenekar, a Ladánybene 27 lép fel.

Szombaton 18 órakor a gitárpopból, folkból, jazzből és elektronikus zenéből merítő Wasabi Kht. koncertjével folytatódik a fesztivál, azután az alternatív könnyűzenei élet jellegzetes figurája, Frenk következik, végül a Linzben született, ám utcazenészként egész Európát végigcsavargó énekes-gitáros, Ripoff Raskolnikov lép színpadra. A FüredJam-et a Quimby koncertje zárja.

süti beállítások módosítása