Testbarát technika - kortárs tánc workshop Berger Gyulával

Testbarát technika címmel tart kortárs tánc workshop-ot Berger Gyula, a Zéró Balett vezetője. A tanfolyamra július 30. és augusztus 3. között kerül sor a Trafóban.

Berger Gyula ajánlója:

A tanfolyam során különböző forrásokból (Limon technika, jóga, balett, kontakt tánc, release technika, improvizáció, stb.) származó gyakorlatokon keresztül ismerkedünk a mozgás törvényszerűségeivel. Megtanulunk jobban odafigyelni testünkre, tudatosabbá válunk a tánc alapelveinek – súlyhasználat, lendület, áramlás, irányok, tér, ritmus, koordináció, stb. – működését illetően, felfedezzük testünk veleszületett intelligenciáját, és megtapasztaljuk korábban esetleg nem is ismert képességeinket. A tanfolyam során olykor szokatlan eszközöket (pl. botokat) is használunk, amelyek elősegítik az adott mozdulat könnyebb elsajátítását és . A tréning végső fokon önismerethez, kulturált mozgáshoz és elmélyültebb testtudathoz segít bennünket. Célja a test és elme összhangba hozása, és energikus, mégis ellazult, nyitott állapotba való juttatása.

GyulaBerger

A bemelegítést követően az órák második részében koreográfiáimból vett részleteket tanulunk, amelyek lehetőséget nyújtanak táncolás közben alkalmazni az addig tanultakat.

A kombinációk lendületesek és dinamikusak - szeretném átadni a mozgás örömét!

A tanfolyam szerkezete és szemléletmódja lehetővé teszi tapasztaltabbak és kevésbé tapasztaltak részvételét is. A leizzadás mindenki számára garantált!

BÁTRAN, NEM kell világklasszisnak lenni, csak figyelmesnek és vállalkozó szelleműnek!

Időpont: 2012. július 30. – augusztus 3., naponta 19:00-21:00.

Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza, 1094 Budapest, Liliom u. 41.

Tanfolyam díja: 1 alkalom: 2.000 Ft.   Bérlet (5 alkalom): 9.000 Ft.

Előzetes jelentkezés: zerobalett@yahoo.com

süti beállítások módosítása