Tihanyban is imádunk férjhez menni

Balatonfüred mellett a Tihanyi-félszigeten a színházbarátokat nyári szabadtéri színházi előadások várják. Július 28-án az Imádok férjhez menni című zenés vígjátékot nézhezik meg többek között Mikó Istvánnal a főszerepben.

A szabadtéri színpad a csodálatos Belső-tó fölött magasodik. Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai augusztus 25-ig minden pénteken és szombaton láthatók.

A színre kerülő darabok szereplői országos kedvencek: Bajor Imre, Árpa Attila, Lorán Lenke, Tordy Géza, Ujréti László, Kulka János, Nagy Ervin, Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László, Benedek Miklós, Mikó István, Gregor Bernadett, Németh Kristóf, Szabó Zsófi, Harsányi Gábor, Nemcsák Károly, Pásztor Erzsi, Benkő Péter, Koltay Róbert, Vándor Éva, Pikali Gerda, Oszter Alexandra, Sáfár Anikó, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Nyertes Zsuzsa és még sokan mások.

Ismét látható less a Csík zenekar és a Magna Cum Laude is. Show műsorban sem lesz hiány, fellépnek az Álomlányok (Fehér Adrienn, Jónás Andrea) Feke Pállal, remek műsorral jelentkezik Bodrogi Gyula és Voith Ági, a programsorozat zárásaként pedig bemutatásra kerül a Sing sing sing 3 című musical show többek között a Vastag testvérekkel.

1249-tihanyi-szabadteri-jatekok-2011

2012. július 28. szombat

Imádok férjhez menni

zenés vígjáték 3 részben

A TURAY IDA SZÍNHÁZ előadása

Szerző: William Somerset Maugham

Dalszöveg szerző: Szenes Iván

Zeneszerző: Nádas Gábor

Rendező: Mikó István

Színész:
Victoria - Nyírő Bea

William Cardew - Nemcsák Károly

Frederick Lawndes - Bozsó József

Mr. Paton - Mikó István

Mrs. Shuttleworth - Tóth Judit

Montmorency kisasszony - Pásztor Erzsi

Rahan ügyvéd - Boros Zoltán

Dennise - Szabó Anikó

Taylor - Benkő Péter

Frederick Lawndes - Nemes Richárd

272066_1Fotó:port.hu

Történet:

Victoria imád férjhez menni. Férje, Bill, hősi halált hal az I. világháborúban. A fiatalon megözvegyült Viktória újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddie-hez. Idáig szokványos a történet. De mi történik akkor, ha az "elhunyt" első férj egyszer csak hazaállít? Mi történik akkor, amikor kiderül, Victoria már Freddie felesége? Kié legyen Victoria? Hogyan oldják meg ezt a nem mindennapi problémát? Ezekre a kérdésekre kapunk választ Maugham humorban, bájban, fordulatokban gazdag zenés vígjátékában.

 

Forrás: programturizmus.hu

süti beállítások módosítása