Emlékest lesz az egykori Operettfaluban!

Nem maradunk Operettfalu nélkül idén sem! Bár Molnár Róbert polgármester két hete bejelentette: támogató híján 12 év után idén már nem tudják megrendezni a népszerű ingyenes szabadtéri programot, pár napja arról tájékoztatott: ha nem is a megszokott gigantikus műsorral, de idén is várják az operett kedvelőit.

"A Nemzeti Kulturális Alaptól, a miniszter saját keretéből 1 millió forintot kaptunk. Ezt kiegészítve némi önerővel mégis tudjuk finanszírozni egy kisebb rendezvény technikai feltételeit. Valami olyasmit képzeltünk el, mint annak idején az első Operettfalu volt. Visszatérünk tehát a régi hagyományokhoz, amikor még kis pénzből hoztuk össze ezt a rendezvényt." - mondta a polgármester.

kubek02

Az Operettfalu-emlékest szombat este 8 órakor kezdődik.

Nem a főtér közepén, hanem a parkban állítják fel a színpadot, a fákra lampionokat szerelnek fel. A műsor Hegedűs Zoltán képviselő video-összeállításával kezdődik majd, amelyben visszaidézik az Operettfalu történetét. Ezt követően Oszvald Marika, Peller Károly, Fischl Mónika és Vadász Dániel ad műsort, amely nagyjából kétórás lesz. Belépődíjat ezúttal sem szednek.

 

Forrás: www.kubekhaza.hu

süti beállítások módosítása