Jön a Blues Brothers - Feke Pállal és Serbán Attilával

A világhírű The Blues Brothers-dalokból készült már film és színházi előadás is. 2012. augusztus 3-án és 5-én 20 órakor a koncert-show változatot láthatják a nézők a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, először Magyarországon, magyarul.

Augusztus 3.-án premier

Elwood és Blues Jake szerepében Feke Pál és Serbán Attila lép színpadra, akik nem csak főszereplői a show-nak, hanem zenei és művészeti vezetőként is jegyzik a produkciót. A két énekes-színészt a szakma legjobb zenészeiből álló zenekar kíséri. Az est sztárvendége - Aretha Franklin szerepében - Tóth Vera lesz.

Feke Pál és Serbán Attila először 2001-ben, egy Egyesült Államokbeli turnén találkozott a The Blues Brothers slágereivel és a zenekar tengerentúli népszerűségével. Az ott tapasztalt hangulatot és élményt adják át most a hazai közönségnek, hiszen a koncert-show keretében Magyarországon először, magyar nyelven szólalnak meg a Blues-fivérek dalai Miklós Tibor munkájának köszönhetően. Elwood és Jake Blues, a védjegyükké vált fekete öltönyben, kalapban és napszemüvegben olyan slágereket szólaltatnak meg magyarul, mint a Jailhouse Rock, Everybody Needs Somebody To Love, Sweet Home Chicago, Gimme Some Loving vagy a Soul Man.


A két musical színész már számos darabban játszott együtt (Jézus Krisztus Szupersztár, Spamalot), de most új oldalukról mutatkoznak be. Ígéretük szerint a közönség is énekelni és táncolni fog velük. A show után a szereplők minden vendéget afterparty-ra várnak a Víztoronynál. Zenél: DJ Dominiqe.
A látványban rendkívül gazdag, önfeledt szórakozást nyújtó előadás olyan alkotók közreműködésével jött létre, mint Rományi Nóra jelmeztervező és a sztepp tánc világbajnok, Bóbis László koreográfus. Közreműködik a The Blues Brothers  zenekar és hölgytánckar.
Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.
Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: www.szabadter.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.
Rendelés telefonon: 06 1 / 301-0147, E-mail-ben: jegyiroda@szabadter.hu

Próbafotók:

ketten

1.

proba

2.

proba3

3.

proba2

4.

proba4

5.

proba5

6.

Forrás: szabadter.hu, Színház.hu

süti beállítások módosítása