Humoristák a Művészetek Völgyében

Nem maradnak humor nélkül a völgylakók, az idei Művészetek Völgye alatt ugyanis a budapesti Stand Up Brigád humorista csapata szállja meg Taliándörögdön a Klastrom Kocsmát és a Kocsor ház Pajtáját. A Stand Up Brigád ismert humoristái és feltörekvő humortitánjai előre megfontoltan, aljas szándéktól vezérelve, minden este támadást indítsanak a völgylakók rekeszizmai ellen. - Lapszemle / Népszava

IhosA stand up comedy és kabaré esteken fellépnek többek között olyan közkedvelt arcok, mint például Beleznay Endre, Magyar Attila, Ihos József, a Bumerángból ismert Rokker Zsolti, a Class FM zenés humoristája Polgár Peti, a Showder Klub műsorainak parodistája Somogyi András, Ürmös Zsolt és Kövesdi Miklós Gábor, a Fábry show írói, valamint a TV2 Frizbijéből, a Rádiókabaréból ismert Szép Bence.
A humoristák ingyen, nem a hivatalos program részeként lépnek fel a taliándörögdi helyszíneken, hogy ezzel is segítsék a nehéz anyagi helyzetben lévő fesztivált. A Stand Up Brigád fellépéseiről Művészetek Völgye alatt folyamatosan tudósít a Humorista Blog (humorista.blog.hu).

 

A cikket teljes egészében elolvashatja itt.

süti beállítások módosítása