Ma jön a Zorba pótelőadás és ajándék koncert!

A Szabad Tér Színház értesíti vendégeit, hogy a tegnap esti vihar miatt elmaradt Zorba-előadást ma, azaz július 30-án 20:30-tól tartják meg. Kárpótlásként a kellemetlenségekért az érkezőket a Sirtos együttes ajándék koncerttel várja a színház udvarán. Az előadásra a 29-i jegyek érvényesek.

Hatalmas vihar vonult át vasárnap este Budapesten, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot sem kímélve. A színfalak mögött a Magyar Állami Operaház balett művészei, a Budafoki Dohnányi Zenekar és kórus, valamint a teljes műszaki stáb készült az előadásra, melyet végül nem tudtak megtartani.
A színház köszönetet mond Vitézy Dávidnak, a BKK vezérigazgatójának és Takács Renáta diszpécsernek, akik – miután a tűzoltóság járhatóvá tette az utakat – menetrenden kívüli buszokat küldtek a nézők elszállítására.
Az elmaradt előadás esőnapja – a korábban meghirdetettnek megfelelően – ma, azaz július 30-án, hétfőn este lesz, 20:30-tól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

zorba_solti_csaba_foto_kanyo_belaSolti Csaba a Zorbában (fotó: Kanyó Béla)

Az előadásra a július 29-i jegyek érvényesek, illetve az üres helyek függvényében újak is válthatók, online a www.szabadter.hu oldalon vagy előadás előtt a helyszínen.
Kárpótlásként a kellemetlenségekért, az érkező vendégeket a Zorba-előadásban is közreműködő, autentikus görög zenét játszó Sirtos együttes ajándék-koncerttel várja a színház udvarán 19:30-tól.
A Színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik!
Indulás 19:15-kor a Vigadó téri 5. kikötőből (19:25 - Batthyány téri 1. kikötő a metrófeljáratnál, 19:45 - Dráva utcai 2. kikötő). A hajó az előadás után 20 perccel indul vissza - jegyváltás a MAHART PassNave helyszíni pénztáraiban, visszaútra a margitszigeti színházi jegypénztárban.

süti beállítások módosítása