"Álmodni sem tudnék szebbet" - fiatal színésznő a pécsi színháznál

A Pécsi Nyári Színház következő bemutatója, a Black Comedy csütörtöktől látható pesti művészekkel, helyi színészekkel, és többek között Kulcsár Viktóriával, aki szeptembertől több darabban is látható lesz a Pécsi Nemzeti Színházban. A fiatal színésznővel a barna.hu készített interjút. Lapszemle.

A barna.hu cikkéből:

A kérdésre, milyen érzés színművészetis hallgatóként Hegyi Barbara mellett főszerepet játszani Kulcsár Viktória elmondta, azért nem teljesen járatlan a színpadon, az idei POSZT-on például a budapesti Katona József Színház versenydarabjában, A filozófusban is játszott, illetve a gálaműsoron énekelt a Színművészeti Egyetem zenés osztályának végzős hallgatójaként. "A most készülő pécsi János vitézhez casting-ot szerveztek közöttünk, s ott választottak ki. Ugyanezen a meghallgatáson figyelt fel rám Szikora János is" - mesélte.

kulcsarKulcsár Viktória A filozófus c. darabban (forrás: port.hu)

Kulcsár Viktória elárulta, énekes színésznőnek készül, Pécsett pedig eljátszhatja Iluskát és a francia királylányt is, ennél álmodni sem tudna szebbet. Szerinte a Black Comedy a "prózai hab a tortán". A végzős színészhallgató a jövő kapcsán úgy fohalmazott, szeretne jó társulatokhoz kerülni. "Örömmel lennék hosszú távon pécsi színésznő, de azért ez nem csak rajtam múlik" - zárta az interjút.

Névjegy:

Kulcsár Viktória 1988-ban született Debrecenben. 2008 óta a Budapesti Színművészeti Egyetemen Novák Eszter zenei osztályában tanul. Színművészi gyakorlati esztendejét a 2012/2013-as évadban a Pécsi Nemzeti Színházban tölti.

A teljes interjú a barna.hu- olvasható.

süti beállítások módosítása