Antiteátrumot állítanak a Szigeten

A Szigeten állít fel ″antiteátrumot″ az ARC magazin az ELMŰ-ÉMÁSZ-szal közösen.

Antiteátrum néven állít fel közös színpadot a Szigeten az ARC és az ELMŰ-ÉMÁSZ. A 60 férőhelyes, amfiteátrumot formázó építményben bárki kipróbálhatja 5 perc erejéig, hogy milyen színész. Ehhez a vállalkozók színészi asszisztenciát is kapnak, illetve az előadás menetén bármikor fordíthatnak az "energiavámpírok".

A közönség aztán a végén pontozza az alkalmi színészek teljesítményét, és a szigetlakók pólón viselhetik a továbbiakban a "népítéletet". Az értékelésre használt "kreatométer" az "energiavámpírtól" a "gátlástalan őrültig" terjed.

sziget_2

A létrehozók szándéka, hogy ily módon is felhívják a figyelmet a környezettudatosság fontosságára. Ennek egyik külső jele, hogy az Antiteátrumot újrahasznosított raklapokból készítik el. Ugyanezen üzenet mentén az ELMŰ-ÉMÁSZ szakértői egész nap tanácsokat osztogatnak a helyszínen azzal kapcsolatban, hogy hogyan spórolhatunk az energiával, azaz hogyan ne váljunk energiavámpírrá.

Hasonló kulcsüzenettel indított közös kampányt hat energiaszolgáltató nemrégiben. Ennek arca Erős Antónia, míg szakmai támogatója a Magyar Energia Hivatal.

forrás: mediapiac.com

süti beállítások módosítása