Közlemény: Karneválszínház Eszenyi Enikő nélkül

A szombathelyi Weöres Sándor Színház közleménye szerint Eszenyi Enikő nem tud részt venni a készülő Átváltozások című előadásban, melyet augusztus 17-én mutatnak be a Megyeháza udvarán.

"Váratlan események miatt a Vígszínház igazgatónőjének, Eszenyi Enikőnek az évadkezdés előtt rendkívüli problémákat kell megoldania: beugrásokat megszervezni és néhány ponton módosítani a repertoárt. Ezért őszinte sajnálatára nem tud részt venni a készülő Átváltozások című előadásunk létrehozásában" - áll a Weöres Sándor Színház közleményében. "Nehéz szívvel, de megértéssel vesszük tudomásul a művésznő döntését. Ezt kérjük kedves Nézőinktől is" - olvasható a teátrum honlapján.

130236

A közlemény szerint Eszenyi Enikő pótlására a Weöres Sándor Színház művésznője, Németh Judit vállalta a beugrást, aki már csatlakozott is a próbákhoz.

A tervezettől eltérően az augusztus 24-i (péntek) Császárok napja, illetve az augusztus 25-i (szombat) Átváltozások című előadások 18.00 óra helyett 17.00 órakor kezdődnek majd, így a nézők nem maradnak le a 19.00 órakor kezdődő karneváli felvonulásokról sem.

forrás és fotó: wszsz.hu

süti beállítások módosítása