Cirkuszi lakókocsi-galéria járja Budapest utcáit

Közel egy éve járja Budapest utcáit a használton kívül lévő cirkuszi lakókocsi helyreállításával létrehozott kis guruló galéria, print- és dizájnbolt, a TRUEWHY SALOON - írja a varoskomm.blog.hu. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, akinek köszönhetően új élményben lehet részük Budapest utcáin sétálgatva.

n_truewhyA cirkuszi köntösbe bújtatott művészeti galéria belül egy korszerű kiállítótérrel rendelkezik, ami helyszínt biztosít kiállításoknak, előadásoknak és filmvetítéseknek is. Különlegessége, hogy a belső tér mágnesfalakkal van ellátva, amelynek köszönhetően könnyen átalakítható és a lehető legjobban kihasználható a rendelkezésre álló tér. A galériában kiválasztott képek megvásárlására lehetőség nyílik a helyszínen, így ha valaki beleszeret egy képbe, akkor akár tud vele távozni.

truewhy2

Aki kíváncsi, most a Budapest Park-ban tekintheti meg a cirkuszi lakókocsiból kialakított galériát. Egy év alatt ez a negyedik helyszín, ami jól mutatja, hogy a mozgó galéria gyakran megáll hosszabb-rövidebb időre. 

A TRUEWHY SALOON 2011-ben a Sziget fesztiválon debütált, majd szeptemberben feltűnt a Falk Art-on, később a Nagycirkusz előtt fogadta látogatóit és vevőit.

forrás és fotók: varoskomm.blog.hu

süti beállítások módosítása