Ellátogatott a Völgybe Balog Zoltán

Látogatást tett szerdán a Művészetek Völgyében Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője.

Hír a Völgyből:

A minisztert és családját végigvezették a kapolcsi helyszíneken, majd a taliándörögdi református udvarban és az Ősök házában tettek látogatást - tájékoztatta az MTI-t Márta István fesztiváligazgató.
Márta István emlékeztetett arra, hogy a miniszteri keretből a Művészetek Völgye idén 20 millió forint támogatást kapott.
A fesztiváligazgató tájékoztatása szerint megbeszélést folytattak a Művészetek Völgye jelenlegi helyzetéről; szeptemberben újra találkoznak, akkor Márta István a következő évi fesztivál koncepcióját ismerteti a tárca vezetőjével.
Márta István a Magyar Fesztivál Szövetség elnökeként vázolta Balog Zoltánnak a fesztiválok helyzetét is.

volgy2

Emberi arcát mutatja a Völgy - bejegyzés a muveszetekvolgye.hu-ról:

Volt idő, amikor egyenesen nem-beszélünk-róla (hangsúlyosan és egyszóban kimondva) módon fogadtuk a Völgyben a politikát. Volt idő, amikor a politikus is csak ugyanúgy léphetett a Völgybe, mint bármely völgybarát - "politikusi batyuját" a völgykapuban formálisan (is) letéve, magánemberként - süssön rá is a fényes nap, vagy ázzék el a záporoktól, sodródjon a néppel, udvarról ki, udvarba be. Álljon be ő is a hömbölgő tömegbe, pihenjen meg ő is egy árnyas fa alatt Palyáék-Kalákáék-Hobóék-Sebőék éneklő-dúdolását hallgatva.

Tegnap ők (is) jártak a Völgyben. Jól érezték magukat, visszavárjuk őket.

volgy

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere, dr. Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára és Habsburg György, osztrák és magyar újságíró, politikus, közéleti személyiség, a Magyar Vöröskereszt elnöke.

Forrás: MTI, Művészetek Völgye

süti beállítások módosítása