Kantin - kártyás kávézó épül a Katonában

Épül és szépül a Katona, az idén 30 éves évfordulóját ünneplő színház a MasterCard® Europe segítségével Európában egyedülálló módon készpénzmentes (cashless) vendéglátóipari egységként működő kávézóját is megnyitja ősszel. 

Zajlik az átépítés a színházban:

A Katona József Színház közleménye:

Rengeteg, 250-nél is több javaslat érkezett július elején meghirdetett pályázatunkra. melyet az ősszel megnyíló, és a MasterCard® Europe segítségével Európában egyedülálló módon készpénzmentes (cashless) vendéglátóipari egységként működő kávézónk névadására írtunk ki.

A határidőig beérkezett pályázatok közül a Katona és a MasterCard közös zsűrije a Kantin elnevezést találta a legjobbnak, ennek megfelelően a kávézó neve Kantin - kártyás kávézó/cashless café lesz. Az ötlet beküldője Vadócz Péter, akinek gratulálunk, a többieknek pedig köszönjük a pályázatokat és az e-mailekben kifejezett biztatást az új fejlesztéssel kapcsolatban. A nyertes ötletadó többek között 50.000 Ft készpénzt és színházjegyutalványt kap. A nyertest a továbbiakról értesítjük.

A Katona mindig igyekezett nem csak a művészi területen, hanem működésében és szolgáltatásaiban is innovatív megoldásokat alkalmazni, és büszke arra, hogy a színház 30 éves évfordulóján megnyíló kávézó ennek a gondolkodásnak megfelelően előremutató és egyedülálló. Az utcafronton működő kávézóban - a színházi előadások kivételével - kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Forrás: Katona József Színház

süti beállítások módosítása