Kínába tart a Kaszkadőr Lovas Színház

Balogh D. Menyhért, a Kaszkadőr Lovas Színház vezetője arról mesélt egy műsorban, hogy a Kaszkadőr Lovas Színház a Lovagi torna című előadásával Kínában lép majd fel, amelyen a magyar lovasok legjobbjai vesznek majd részt. A produkcióra napi edzésekkel és a lovak tréningezésével készülnek.

A Kaszkadőr Lovas Színházról:

A Kaszkadőr Lovas Színház 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazai közönséget is megismertesse a magyar lovas kultúra egyik olyan ágával, amit addig csak a mozikban és TV-ben láthatott. A színház társulata fellép az ország nagyobb fesztiváljain, rendezvényein és külföldi színházakban, az ország legjobb lovas kaszkadőrei részvételével, akik nemzetközileg elismert filmekben bizonyították tudásukat, mint pl. a Trója, Mennyei királyság, Nagy Katalin, Napóleon, Kleopátra stb. Szabadtéri színházuk Nagyvázsonyban, a Völgy Parkban található, ahol az előadások nyáron zajlanak június és augusztus között.

mnemzetkics

A képre kattintva tovább olvashat.

Balog D. Menyhért a Kaszkadőr Lovas Színház vezetője, a szuperprodukciókban szereplő magyar kaszkadőrök egyik vezéralakja.

1978 óta dolgozik a színház és filmszakmában, mint kaszkadőr, majd kaszkadőrszakértő. 15 évig élt Németországban, ahol nagy szakmai tapasztalatot szerzett, hiszen neves német rendezőkkel dolgozott együtt, mint akciórendező. Több, mint 300 filmben vett eddig részt, többségükben külföldi, elsősorban német, amerikai és angol produkciókban. Dublírozott olyan sztárokat, mint Silvester Stallone, George Hamilton, James Belushi, Timothy Dalton, Dennis Quaid, Jeremy Irons és John Goodman.

süti beállítások módosítása