Elindult a szavazás a Kaszás Attila-díjra

A színházkedvelők 2012. augusztus 4-től adhatják le voksaikat az idei Kaszás Attila-díj jelöltjeire.

A Kaszás Attila-díjat 2008-ban Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere és Szűcs Gábor, a MOZAIK Művészegyesület elnöke alapították azzal a céllal, hogy a magyar ajkú színművészek szakmai és emberi elismerésén túl Kaszás Attila szellemi hagyatékát is méltón ápolják.

Idén ötödik alkalommal kerül átadásra a díj. A kibővült szavazási eljárásban – a már lezárult első két forduló után – a négy jelölt közül a nagyközönség választhatja ki az általa legjobbnak ítélt művészt.

A színházkedvelők 2012. augusztus 4-től már nem csak interneten adhatják le voksaikat a Kaszás Attila-díj 2012. évi jelöltjeire, hanem telefonon és SMS-ben is.

KA

Szavazni telefonon a  +36 1 371 3206-os számon a telefon nyomógombjainak segítségével lehet.

§   1-es kód                      Bányai Kelemen Barna

§   2-es kód                      Kálid Artúr

§   3-as kód                      Keresztes Tamás

§   4-es kód                      Kubik Anna

SMS-ben történő szavazáskor a +36 20 22 99 674-es számra* a kiválasztott jelölt vezetéknevét kell ékezetek nélkül elküldeni.

§   BANYAI                         Bányai Kelemen Barna

§   KALID                           Kálid Artúr

§   KERESZTES               Keresztes Tamás

§   KUBIK                           Kubik Anna

Interneten a http://www.kaszasattiladij.hu/online-szavazas oldalra kattintva lehet voksolni. A szavazás 2012. szeptember 4-én zárul le. A díjátadó gálának 2012. szeptember 7-én 19 órától a Vidéki Színházak Találkozójának nyitányaként a Thália Színház ad otthon. Jegyeket elővételben a Thália Színházban vásárolhatnak. A jegyeladásból származó bevételekkel Kaszás Attila családját támogatják.

forrás: Színház.hu, www.kaszasattiladij.hu

süti beállítások módosítása