Hyppolit élő zenével az újszegedi szabadtérin

Örökzöld favorittal érkezik az újszegedi ligetbe a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata: a Hyppolit, a lakájt jövő hétvégén nézhetik meg a felhőtlen szórakozásra vágyók.

A legendás film forgatókönyvén alapul a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának produkciója, a Hyppolit, a lakáj, melyet augusztus 10-én és 11-én láthatnak a nézők az újszegedi szabadtéri színpadon.

Várhatóan igazi békebeli hangulatot varázsol a társulat a színpadra, hiszen Eisemann Mihály örökzöld dallamai csendülnek fel az előadásban, melyet Megyeri Zoltán rendezett. A sztori azonban némileg aktuális is, hiszen az, hogy pénzért cserébe bármi megvehető, a mai világunktól sem áll távol.

hyppolit

„Nem szerettünk volna lemásolni az örökzöld mozit, de a történetet természetesen megtartottuk – mondta Mezei Zoltán, a társulat igazgatója. – Új dallamokat is hallhat a közönség, melyeket a filmből nem ismerhet. Ráadásul élő zenével játsszuk a darabot, ami még hangulatosabbá teszi az estét.”

A címszerepben Kovács Nemes Andort láthatjuk, partnerei többek között Csernik Árpád és Pesitz Mónika lesznek. Belépők korlátozott számban még kaphatók, 1600, 1800 és 2000 Ft-ért. Jegyet SZÉP-kártyával is lehet vásárolni.

Forrás: szegediszabadteri.hu

süti beállítások módosítása