Antiteátrum - Kreatív energiavesztés a Szigeten

A kreatív energia és az energiaspórolás áll a középpontban az ELMŰ ÉMÁSZ és az ARC csapatának közös helyszínén, a 20. Sziget Fesztiválon. Az Antiteátrum a kreatív cég és az áramszolgáltató 60 férőhelyes színháza, ahol a játékos formát követő építmény a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet, ezért is választották alapanyagul az újrahasznosított raklapot. A program által a résztvevők testközelből megtapasztalhatják, hogy milyen az, amikor az ember mozgósítja a kreatív energiákat.

"Cégünk először van jelen a Sziget Fesztiválon, ráadásul rögtön egy formabontó helyszín életrehívójaként. Mind jobban szeretnénk nyitni a fiatal generáció, a közeljövő, illetve a jelen új áramfogyasztói felé, ezért is döntöttünk úgy, hogy a Szigeten idén már mi is ott leszünk. Nem lehet elég korán felhívni a figyelmet arra az üzenetre, hogy energiát spórolva nem csak magunkkal teszünk jót, hiszen kevesebbet fizetünk, de a környezetet is óvjuk. Nem beszélve az alternatív megoldásokról, amelyekről kollégáink részletes tájékoztatást is adnak a helyszínünkön" - árulta el Nemes-Smucz Katalin, a társaságcsoport marketingosztályának vezetője.

antiteatrumFotó. arcmagazin.hu

Az Antiteátrum célja, hogy a szigetlátogatók kreatív, aktív energiáit mozgósítsa. Ebben a színészekből és stylistból álló stáb segíti a fesztiválozót, aki egy profi színésszel párban léphet a nagyérdemű elé. A bátor jelentkező választhat színpadi szituációt, díszletet és jelmezt magának, a közönség pedig az előadás végén eldönti, ki volt a jelenetben az "energiavámpír".

Naponta 16 órától 19 óráig tekinthetők meg a rögtönzések, az este hátralévő részében - 24 óráig - pedig "chill-out" helyszínként funkcionál az építmény, ahol az Antiteátrum aznapi eseményeiből, a helyszínen összeállított filmetűdöket zenei kísérettel és egy VJ közreműködésével élvezhetik a kikapcsolódásra vágyók.

A helyszínen továbbá az ELMŰ-ÉMÁSZ energia-szakértői egész délután jó tanácsokkal látnak el mindenkit, hogyan spóroljon úgy az energiával, hogy ne váljon maga is energiavámpírrá.

Az ARC Antiteátrum részletes programra itt található.

Forrás:  Színház.hu, Sziget.hu, Blikk

süti beállítások módosítása