"A múlt évadban rekordot döntöttem" - Závodszky Noémi mesélt

Egy sűrű évad után jól megérdemelt szabadságát tölti Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színésznője. Nem is akárhol. Londonba utazott, ahol nem csak az olimpiai láz, hanem egyéb izgalmak is várnak rá.

Sokat dolgoztál az elmúlt évadban. Hogyan pihensz? Mivel töltöd a nyarat?
Závodszky Noémi: Próbálom utolérni magam. Az elmúlt évadban rekordot döntöttem, hiszen egymás után hét bemutatóm volt. Őszintén szólva kicsit elfáradtam, úgyhogy leginkább a pihenésre koncentrálok, hogy újult erővel folytathassam a következő évadot. Ahhoz, hogy az ember adni tudjon, fel is kell töltődnie. Nyilván utólag annyi alváshiányt nem tudok bepótolni, de azért igyekszem! Komolyra fordítva a szót, ami a legjobban hiányzott (és egyben a legfontosabb is számomra), hogy a családommal és a barátaimmal lehessek. Ezt igyekszem most bepótolni.

nono1

Mindemellett persze teljesen földi dolgokkal is foglalkozom, házimunkát végzek, olvasok, biciklizek. A Balatonon is voltam néhányszor. Emellett angolul tanulok, jobban mondva folytatom: egyszer már belevágtam, de a kétlaki életem (nemrégiben költöztem Budapestről Székesfehérvárra) és a rengeteg munka miatt abbamaradt a tanulás. Amikor éjjel hazaértem, már csak annyi erőm maradt, hogy belezuhanjak az ágyba. De most itt a lehetőség a folytatásra! És lesz is alkalmam gyakorolni, hiszen hamarosan indulok Londonba.

nono4

Ez már nem az első utad lesz. A Család ellen nincs orvosság próbafolyamata előtt is kiutaztál.
Závodszky Noémi: Igen, a szerepem hitelessége végett el kell utaznom Londonba, hogy meggyőződjek róla, valóban jár-e a 34-es busz a Piccadilly-n. Persze nem ez a valódi ok. A párom Londonban él, most kicsit hosszabb időre kiutazom hozzá. Ha szerencsénk van, és tudunk jegyet szerezni, akkor az olimpiai döntők végén élőben szurkolhatunk a magyar sportolóknak! Imádom a férfi vízilabdát! Most is együtt nézzük a párommal az olimpiát (igaz, hogy Skype-on), és közösen drukkolunk a magyar csapatnak. Berki Krisztián elegáns mozgása lenyűgöző volt, örülök Pars Krisztián sikerének is. Egy-egy győzelemnél a könnyem is kicsordul…

nono3

Ha hosszabb időre utazol, gondolom, másra is szánsz majd időt.
Závodszky Noémi: Nagyjából minden újdonság lesz nekem, mert legutóbb, amikor kint voltam, végig szakadt az eső… Elég kellemetlen turistának lenni szakadó esőben. Egy ideig még élveztem a sorbaállást a Wesminsternél, de mikor már mindenem vizes volt, akkor már kevésbé. Mostanra is rengeteg tervem van: szeretnék elmenni National Gallery-be, Greenwichbe, a Canterbury Katedrálisba, szeretnék sétálgatni Notting Hillben, a Stonehenge-nél… Minden esőfüggő. Ha eső, akkor múzeum. Ha meg nem, akkor csatangolás! Nagyon várom!

Závodszky Noémi már Londonban van, de évadkezdésig biztosan hazatér, hiszen hamarosan a Család ellen nincs orvosságban és A dzsungel könyvében ismét színpadra lép.

Szerző: Kádár Dombi Katalin / vorosmartyszinhaz.hu

süti beállítások módosítása