Humorsátor a XI. PMN keretében

Augusztus 24-én és 25-én esténként stand up comedy várja a szórakozni vágyókat az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Partiumi Magyar Napok keretében. – Lapszemle, Póti Orsolya híre a szatmar.ro honlapon

stand_upSzatmar.roA szatmárnémeti Sztend Áp Lájt szervezésében humorsátor fogadja mindazokat, akik pénteken és szombaton este kilátogatnak a Partiumi Magyar Napokra. A rendezvénynek a Kossuth-kertben felállított Nagysátor ad majd otthont, mindkét nap este 22 órától.

Pénteken olyan fellépők szórakoztatják a közönséget, mint a szatmári Mihály Gergő, a VIII. Erdélyi Humorfesztivál különdíjasa, a szatmári Székely Zsolt, szintén a VII. Erdélyi Humorfesztivál különdíjasa, Ősz Ferenc marosvásárhelyi humorista, a VI. Erdélyi Humorfesztivál győztese.

Szombat este elsőként Horváth Hunor Jenő a VII. Erdélyi Humorfesztivál döntőse poénjait hallhatják az érdeklődők, az ő produkcióját követi Kun Zsolt, a VIII. Erdélyi Humorfesztivál különdíjasának előadása, végezetül pedig a csíkszeredai Open Stage, a Comedy Central sztárjai veszik át a mikrofont.

Műsorvezető: Sepa Mihály Sándor, a Sztend Áp lájt tagja és az esemény főszervezője lesz. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

süti beállítások módosítása