Dolhai Attila Balatonfüreden énekel Radics Gigivel

Három nagyszerű énekesnővel és két zenekarral lép színpadra augusztus 19-én Dolhai Attila, Balatonfüreden. Az ismert slágerek mellett eddig soha nem hallott dalok is felcsendülnek majd.

A színész-énekes idén Balatonfüred szabadtéri színpadát veszi birtokba augusztus 19-én, vasárnap zenekaraival és sztárvendégeivel.

- A Gypsyland-del a közös koncertturnénk legnagyobb slágereit játsszuk el, új zenekarommal pedig a készülő CD-re kerülő dalokból adunk ízelítőt. A lemezen többek között helyet kap egy számomra fontos dal, amely A győzelem angyala hív címet viseli. Ezt az olimpia alkalmából írtam. Nagyon tisztelem Darnyi Tamást, Egerszegi Krisztinát és az összes olimpikonunkat, akik ilyen fantasztikus eredményt értek el pályafutásuk során – mondta el Dolhai Attila.

dolhai_attila

- A koncerten Vágó Bernadett lesz az egyik partnerem, akivel már összeszokott párost alkotunk, hiszen az Operettszínházban több darabban játszottunk és játszunk együtt. Peller Annával sem ez lesz az első közös munkánk, hiszen amellett, hogy kollégák vagyunk az Operettszínházban, az elmúlt egy évben a Gypsyland-del közösen jártuk az országot a Forró Vér című koncerttel. Harmadik vendég pedig Radics Gigi, aki az utóbbi időben már a tengerentúlon is bontogatja a szárnyait. A duettek mellett mindhárom vendég előad egy-egy szóló dalt is."

A koncert a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ szabadtéri színpadán lesz augusztus 19-én, vasárnap 21 órától. Rossz idő estén a sportcsarnokban kerül megrendezésre. Jegyek kaphatók 3000 és 4200 forintos áron a helyszínen és a környékbeli Tourinform irodákban.

süti beállítások módosítása