Fakanálért versenghet Bodrogi és Rékasi - Évadnyitó utcabál a József Attila Színháznál

Bemutató előtt álló darabok és korábbi produkciók zenei részleteiből is ízelítőt kapnak azok, akik szeptember 8-án részt vesznek a József Attila Színház évadnyitó utcabálján. Ezen a napon a színház melletti kis utcában, a Déryné közben számos program várja a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt.

Négy órától a színházkedvelő közönség találkozhat és beszélgethet a József Attila Színház örökös tagjaival: Galambos Erzsivel, Bodrogi Gyulával, Bakó Mártával, Voith Ágival, Szabó Évával és Láng Józseffel, akiktől dedikált fotókat is kaphatnak.
Fél öttől a zenéé lesz a főszerep, többek között retró slágerek hangzanak majd el. A zenei és színpadi kavalkádban részt vesz majd Nemcsák Károly, a színház igazgatója és több színész is.

jaFotó: mon.hu

Közülük néhányan, a színház ígérete szerint, új oldalukról is bemutatkoznak, ugyanis maguk főzte ételekkel és kóstolóval várják a közönséget, akik zsűrizhetik is az étkeket. A fődíjat jelképező fakanálért többek között Bodrogi Gyula, Benkő Péter, Rékasi Károly, Ömböli Pál, Fila Balázs, Láng József és Bregyán Péter is harcba száll.

cseresznye

A 2012-2013-as évad első premierjére október 6-án kerül sor Hunyadi Sándor: Feketeszárú cseresznye című színművéből, Kerényi Imre rendezésében. Az elő-bemutatót még az évad végén, június 3-án láthatta a közönség.

Kapcsolódó anyag:

Bérletsorozatot hirdet a József Attila Színház  - a Szerencsejáték Zrt. támogatásával

Befogadó színházként határon túli magyar nyelvű színházi előadásoknak adott otthont a http://szinhaz.blog.hu/media/image/2012-08-17/11876335/budapest.i József Attila Színház a 2011/2012-es évadban. A tíz produkcióból álló sorozat ...»

 

Forrás: Színház.hu, stop.hu

süti beállítások módosítása