Megszűnik az első sor a Csíki Játékszínben - Elindult a bérletvásárlás

Már két hete várja a színházkedvelőket a Csíki Játékszín jegypénztárja: október 1-ig vásárolhatnak bérletet az érdeklődők - áll a Csiki TV tudósításában. Idén is négy nagyszínpadi produkciót kínálnak a nézőknek, emellett lesznek gyerek- és bábszínházi előadások is.

Gádor Béla: Othelló Gyulaházán, Müller Péter-Tolcsvay László: Isten pénze, Ion Luca Caragiale: Karnebál és Bulgakov: Képmutatók cselszövése – idén is négy nagyszínpadi produkcióval várja közönségét a Csíki Játékszín társulata.

Budaházi Attila dramaturg elmondta, változatos kínálattal várják a nézőket, a Mindenki Színháza címszó jegyében.

Az előadásokra szóló bérletek már augusztus elsejétől megvásárolhatók, az elmúlt két évhez hasonlóan idén is 50 lejbe kerül a felnőttbérlet, a diákok és nyugdíjasok pedig 30 lejért vásárolhatják meg ugyanezt. Szeptembertől pedig gyermekbérletet hirdet majd a teátrum.

Bérleten kívül kamaratermi produkció, bábszínházi előadás és vendégtársulatok fellépései várják a közönséget a csíkszeredai színház 2012/2013-as évadában.

A nyár folyamán átalakítások zajlottak a színház nagytermében, mintegy másfél méterrel meghosszabbították a színpadot és újrapadolták a teljes felületet.
Bérleten kívül kamaratermi produkció, bábszínházi előadás és vendégtársulatok fellépései várják a közönséget a csíkszeredai színház 2012/2013-as évadjában.

Budaházi Attila úgy tájékoztatott, még folynak a színpad átalakításának munkálatai. A Csíki Játékszín a Hargita Népiegyüttessel karöltve fektetett be a munkálatokba annak érdekében, hogy nagyobb legyen a színpad. Ez azt jelenti, hogy az előszínpad jobban benyúlik majd a nézőtérre, ezáltal megszűnik az első sor.

A dramaturg éppen ezért felhívja minden eddigi bérletes figyelmét, amennyiben ragaszkodnak tavalyi helyeikhez, minél előbb jelentkezzenek!

Forrás: csikitvonline.ro

süti beállítások módosítása