Step by dance - Gálaest a Nemzeti Táncszínházban

A Budapest Táncszínház előadása a X. Kortárs Nyári Tánctanfolyam és Fesztivál Gálaesten augusztus 18-án, szombaton 20:30-kor.

Ismertető:

A Budapest Táncszínház 2002 augusztusa óta rendszeresen megrendezi a nemzetközi mércével mérve is magas színvonalú nyári tánctanfolyamot. A több héten át tartó esemény az egész magyar táncos társadalomra - a klasszikus, modern és kortárs stílust képviselő együttesekre egyaránt - pozitív hatással van. Évről évre a világ minden tájáról (Tel Aviv, Hollandia, Franciaország) érkező neves koreográfusok tartanak nálunk kurzusokat.

401717_1

Az idei Nyári Fesztivál gálaestjén az együttes a X. Nemzetközi Tánckurzus műhelymunkáiból tart bemutatót a Budapest Táncszínház és a tanfolyamok tanulóinak részvételével. A produkcióval a nézők betekintést nyerhetnek a táncosok mindennapjaiba, és képet kaphatnak kemény, emberpróbáló munkájukról.
A gálaest második részében a Budapest Táncszínház egy kis meglepetéssel szolgál őszi bemutatójának műhelymunkájából, amit a 2010-es évben a világhírű Joseph Tmim segítségével hozunk létre. Az est zárásaként az együttes Bolero c. előadását láthatják az érdeklődők. Raza Hammadi koreográfus munkáját elsöprő sikerrel játszotta az együttes Vichyben, Moszkvába, Limogesban és Bielefeldben, és nem utolsó sorban a Nemzeti Táncszínházban.

süti beállítások módosítása