50 évnyi örömzene és egy Broadway siker – ez Frankie Valli története

A Jersey Boys a Frankie Valli and the Four Seasons együttes megzenésített története és az egyik legnagyobb siker New York-ban. A zenekar idén ősszel megalakulásuk 50. évfodulóját ünnepli és ez alkalomból stílszerűen a Broadway-n adnak koncertet.

Október 19. és 27. között a banda hét show-val örvendezteti meg rajongóit. Frankie Valli frontember pedig nagyon boldog, hogy a mai napig azt csinálhatja, amit imád. "A világ minden táján felléptem már és milyen érdekes, egyedül a Broadway maradt ki. Eddig." – mesélte Frankie, aki zenész társaival a 60-as évek egyik legsikeresebb zenekara voltak, 30 Billboard Top 40-es slágert köszöhetünk nekik – többek között a "Sherry," "Big Girls Don't Cry," "Walk Like a Man," "My Eyes Adore You," "Can't Take My Eyes Off of You," és "December '63 (Oh What a Night)" címűeket.

frankie

1990-ben a Rock 'n' Roll Hall of Fame-be, azaz a Hírességek Csarnokába is beiktatták őket. Így aztán nem meglepő, hogy karrierjükről musical született, melyet 2005-ben mutattak be a Broadway-n és mely azt meséli el, hogyan lett világhírű Frankie Valli, a szegény newarki borbély és bandája, a Four Seasons.. A show jelenlegi sztárjai: Andy Karl, Quinn VanAntwerp, Matt Bogart és a Tony-díjas John Lloyd Young, aki Frankie Vallit kelti életre. - írja a Broadway.com.

süti beállítások módosítása