Új táncstúdió nyílt Budapest belvárosában

A 100 éves magyar mozdulatművészet és orkesztika bővíti otthonát. Az Orkesztika Alapítvány programjainak fő működési helyszíne, a MOHA - Mozdulatművészetek Háza 2012. augusztustól két helyszínen működik.

A MOHA továbbra is mindenki számára nyitott és elérhető műfaji, stiláris és minden más szelekciótól mentesen. Lehetőséget biztosít a táncművészet területén a tanulásra, az alkotásra, a munkára, az információáramlásra, a tudományos kutatásra, az önkifejezésre és a fejlődésre.

Az új táncterem szintén a Ferencvárosban található két lépésre a Boráros tértől a Lónyay utcában. Modern, gyermek és kortárstánc órákon, valamint különböző táncstílusokra épülő kondícionáló tornákon lehet itt részt venni augusztus végétől folyamatosan.

Augusztus 27. és 30. között balett kurzuson vehet részt minden érdeklődő előképzettségi szinttől függetlenül. A kurzust Pálosi István, a Magyar Mozdulatművészeti Társulat igazgatója tartja. Valamint több mint öt év után újra Limón táncot lehet tanulni Perfalvi-Zobor Tünde táncpedagógus és táncterapeutától.

moha-kezd

2012. szeptember 3-án indul a tanév a kis és nagy MOHÁ-ban egyaránt. Modern, kondi, gyerek és kortárstánc tanfolyamokat tartanak díjazott színpadi táncművészek. Gyermektánc lesz 3-6; 4-10 és 6-12 évesek számára; lesz moderntáncon, jazztáncon, esztétikus testképzésen alapuló és lélekemelő női torna. Lesz mozdulatkórus, kortárs tánc, Limón tánc, klasszikus balett, modern és kortárs jazztánc, társastánc és NIA. Ami pedig csak itt tanulható: az orkesztika és a mozdulatművészet eredeti formája.

Rendszeresen tanítani fog többek között Alexy Alexandra, Balogh Janka, Fenyves Márk, Grecsó Zoltán, Gulyás Anna, Gali Vivien, Maday Tímea Kinga, Pálosi István, Perfalvi-Zobor Tünde és Sasváry Kissy.

A MOHA csapata mindenkit szeretettel vár mozogni, tanulni kortól, nemtől, testsúlytól, előképzettségtől függetlenül a jövő héttől!

kis MOHA:

1093 Budapest, Lónyay u. 54.

06-20-259-1943, kismoha@mozdulatmuveszet.hu

nagy MOHA:

1097 Budapest, Tagló u. 11-13. (Kemikál Telep)

321-9745, info@mozdulatmuveszet.hu

süti beállítások módosítása