Jön a Vaskakas Minifesztivál Győrben

Lassan vége a nyárnak, és elindul a 2012/13 –as évad, így a győri Vaskakas Bábszínház csapata sem tétlenkedik. Szeptember 4-8-ig egy Minifesztivál keretén belül minden este 20 órakor színvonalas előadással várják a felnőtt és ifjúsági közönséget.

Szeptember 4-én, kedden a Metamorfózis című előadásunk lesz látható, mely Kínában, a 21. UNIMA Világfesztiválon "a legjobb szcenográfia" díját nyerte el, valamint A suszter álma című produkcióval együtt meghívást kapott New Yorkba. Másnap, szeptember 5-én a győri közönség első alkalommal tekintheti meg a Budapest Bábszínház darabját, A hétfejű tündért, mely a legjobb gyermekelőadásért járó Üveghegy díjat kapta a 2012-es Kaposvári Gyermekszínházi Biennálén. Csütörtökön vendégül látjuk Pályi János vásári – számtalan fesztivál díját elnyerő, ördögagyabugyálós darabját, a Vitéz Lászlót és szeptember 7-én, pénteken érkezik Bódog és Szomorilla a Hepp Trupp társulat előadásában.

A Fesztivál zárásaként, szeptember 8-án, szombaton a Repülési lecke kezdőknek tűztük műsorra, mely a Magyarországi Bábszínházak X. Találkozóján elnyerte az NKA legjobb előadásnak járó díjat.

vaskakas

A részletes programot itt tekinthetik meg.

Jegyár: 1000.- Ft/fő vagy 500 Ft/fő/5 előadás!

A hétfejű tündér - vendégelőadás

Bódog és Szomorilla - vendégelőadás

Metamorfózis

Repülési lecke kezdőknek

Vitéz László – vendégelőadás

süti beállítások módosítása