Piknikkel indul a dunaújvárosi színházi évad

A Bartók Kamaraszínház hagyományaihoz híven idén is Évadnyitó Piknikre hívja a színház világa iránt érdeklődő közönséget. A Fiatal Alkotók Éve mottójú 2012/2013-as új évad sokszínű programsorozattal indul szeptember 2-án.

A programok délután négy órától egészen este tíz óráig tartanak a Petőfi Ligetben és a Bartók Kamaraszínház épületében. A szabadtéri programok minden korosztály számára változatos előadásokat, koncerteket, játékokat kínálnak. A rendzevény ingyenesen látogatható.

Programok:

16:00 – LUDIBUNDUS - Árnyas
A MárkusZínház reneszánsz kalandjátéka kicsiknek és nagyoknak, amelyek Mátyás korát idézik meg, ahol vitézi csaták, szellemi tornák részese lehet minden gyermek és felnőtt.

16:00 – TEKERGŐTÉR - Petőfi Liget
A Tekergő Tér egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Izgalmas és szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak!

Tekergtr

16:00 – KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ - Bartók Kamaraszínház – Aulagaléria
Farkas Zsuzsanna képzőművész kiállítása

16:00 és 16:30 – LÁSSON A KULISSZÁK MÖGÉ! - Bartók Kamaraszínház
Színházi kulisszajárás 30 percben, két turnusban a Bartók Kamaraszínház művészeinek és alkotóinak közreműködésével.

16:30 – GIRGÁC LACKU VÁSÁRI BÁBJÁTÉK - Szabadtéri Színpad
A veszprémi Kabóca Bábszínház előadása.

17:30 – RUDÁN JOE akusztikus koncert - Zenepavilon

19:00 – TÁNCRAJZ - Szabadtéri színpad
A Dunaújvárosi Bartók Táncszínház beavató táncszínháza gyerekeknek és felnőtteknek a Tengertánc című produkció és a Magyar Graffiti című táncelőadás kapcsán.

Bartk_trsulatok

19:45 – FIATAL ALKOTÓK ÉVADA - Szabadtéri színpad
A Bartók Kamaraszínház prózai tagozatának produkciója, melyen az új évad premierjeiből láthatnak és hallhatnak ízelítőt, illetve a Fiatalság bolondság című zenés játékból is bemutatnak részleteket.

21:00 – LGT EST - Szabadtéri Színpad - A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának koncertje az LGT együttes leghíresebb számainak feldolgozása alapján.

 A Színház közleménye

A hagyományokhoz híven, a 2012-13-as évadban is meghirdetjük az őszi és tavaszi bérletsorozatunkat, ám rendhagyó módon a bérletek a 3 vendégjáték mellett már egy saját produkciót is tartalmaznak.

Az őszi bérleteketre a régi bérleteseinknek július 16-tól 20-ig elővételi lehetőséget biztosítunk, az újonnan igénylők pedig július 23-tól vásárolhatják meg őszi bérleteiket, de igényeiket természetesen korábban is jelezhetik. A bérleteket érdemes minél hamarabb beszerezni, hisz aki augusztus 3-ig megvásárolja, 10% kedvezményt kap az árból! Erről bővebben itt olvashatnak.

süti beállítások módosítása