Menj színházba! - Pintér Béla és Társulata

szutyok.jpgIsmét kisorsolunk néhány jegyet a Pintér Béla és Társulata egyik előadására. A csapat ismerői nyilván minden további nélkül kattannak a játékra, a többieknek pedig javasoljuk, hogy tegyék meg az első lépést az egyik legegyedibb karakterrel bíró társulat megismeréséhez.

Ezúttal a Szutyok című előadást nézheted meg partnereddel együtt ingyen szeptember 9-én, ehhez mindössze annak a fejér megyei településnek a nevét kell tudnod, amit a rendőrség teljesen feleslegesen megszállt és "műveleti területté" nyilvánított egy vélt gárdaavató miatt augusztus 25-én.

A nagy melléfogás helyszíne Csókakő volt, két szerencsés nyertesünk pedig Igaz Ági és és Tóth Attila, gratulálunk nekik!

A nevet e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd ide. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt szeptember 5-én éjfélig küldd el. A helyes választ beküldők között 2x2 jegyet sorsolunk ki a Szutyok szeptember 9-i előadására a Szkénébe.

süti beállítások módosítása