Hang-Jegy-Árusítás Sopronban

Több mint százan hallgatták vasárnap délután a térzenét a soproni Liszt-központ előtt.

A Pro Kultúra új rendezvényének az volt a célja, hogy egy kis színt lopjon a szeptemberi vasárnap délutánokba, egyúttal ízelítőt adjon az októberi programokból.
Varga Gábor zongorista és Maros Zsófi énekesnő zenélt vasárnap délután a Liszt-központ teraszán, a koncert végén pedig egy rendhagyó produkciót is láthatott a nagyérdemű: Ács Tamás, a Soproni Petőfi Színház művésze szavalt el egy József Attila verset, ezt kísérte spontán zongorajátékkal Varga Gábor.
Hat órától a közönség nagy része betért a Házba, itt ugyanis folytatódott a színházi program: a Bárány megkísértése című darabot adta elő Jakab Ádám és Ács Tamás.

2741888

Újdonság volt még a hétvégén, hogy kinyitott a Pro Kultúra megújult büféje, így már a teraszon is kaphattak frissítőt, pogácsát a programon részt vevők.

A jegyiroda is kitárta kapuit, délután négytől hatig kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kínáltak, idén októberben lesz ugyanis 10 éves a felújított Liszt-központ, ezért 10%-os kedvezménnyel lehetett jegyet venni több jubileumi programra – pl. Halász Judit koncertjére, Zacher Gábor előadására, a Liszt Társaság ünnepi hangversenyére és az Egerek és emberek című színházi előadásra.
A Hang-Jegy-Árusítás ezzel nem ért véget. Egész szeptemberben, minden vasárnap hasonló zenei, színházi programokkal és kedvezményes jegyvásárlással várják a soproniakat. További részletek: www.prokultura.hu, www.facebook.com/prokultura.

Forrás: kisalfold.hu

süti beállítások módosítása