Az Operett sztárjai is ott voltak a Nemzeti Vágtán

A hétvégén rendezett Nemzeti Vágta második napja, vasárnap egyértelműen a színes bemutatók és a döntők napja volt, ahol többek közt az Operettszínház művészei is képviseltették magukat. Idén először a dámalovaglás hagyományát is felelevenítette a vágta.

Az ötödik Nemzeti Vágta alkalmából két jótékonysági sztárfutamon lovagoltaknak közszereplők, hogy az általuk kiválasztott alapítványokat támogassák. A Budapesti Operettszínház most először képviseltette magát a Nemzeti Vágtán. A színház négy művésznője Dancs Annamari, Peller Anna, Vágó Bernadett és Janza Kata egy gyönyörű hintóban vonultak végig, az Elisabeth című musical kosztümjeiben, míg Détár Enikő és Janicsák Veca női nyeregben lovagoltak.

dancs-annamari-detar-eniko

A Budapesti Operettszínház nem csak a dámalovaglásban képviseltette magát, hanem a sztárfutamon is indult a színház két színésze. Idén ugyanis Trokán Nóra, Szöllősi Györgyi, Martinek János, Kaszás Géza és Kunkli Tivadar mellett Homonnay Zsolt is rajthoz állt a Jótékonysági futamon, míg Dolhai Attila biga versenyeken mérettette meg magát.

süti beállítások módosítása