Kerüljön közelebb a Katonához!

Exkluzív események, zártkörű ankétok, kedvezmények - a Katona József Színház pártolói körének tagjaként nem csak a színházat támogathatja, de rengeteg izgalmas és tartalmas pillanattal gazdagodhat.

A tavalyi évadban bevezetett Katona-kártyák birtokosai kedvezményekkel rendelkeznek színházon belül és kívül is számos helyen, zártkörű eseményeken vehetnek rész és bepillantást nyerhetnek a színház életébe. A rugalmas, három lépcsős megoldásban mindenki személyre szabott megoldást talál.

A Pártolók a már megszokott jegyelővételi lehetőség és kedvezményes jegyár mellett a megújult előcsarnokban nyíló könyv- és ajándékboltban és a K:antin kávézóban 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak, illetve a színházhoz közeli parkoló is kedvezőbb árat biztosít számukra.

katona_30

A színház Támogatóit és Mecénásait ezen felül zártkörű eseményekkel, kulturális programokkal és további kedvezményekkel várja az évad során. Idén is folytatódnak a bemutatókhoz kapcsolódó kiselőadások, melyeken a Támogatók és Mecénások vehetnek részt: tavaly többek közt György Péter esztéta, Kiss Tibor zenész és Radnóti Sándor filozófus volt a Katona vendége, az idei első meghívott előadó Ungváry Krisztián történész lesz. Idén is megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott évadzáró vacsora, ahol a Mecénások a Katona társulatának tagjaival tölthetnek el egy kellemes estét.

A Katona pártolói köréhez internetes regisztráció útján vagy személyesen a színház megújult Közönségszolgálati Irodájában lehet. További információ a pártolói programról a Katona honlapján található.

 

www.katonajozsefszinhaz.hu

süti beállítások módosítása