A Színház.hu hírforrásairól

Kedves Olvasónk! Bizonyára Ön is gondolkozott már azon, hogyan lehetséges, hogy a Színház.hu elsőként értesül a színházi élet eseményeiről, mindig frissen és naprakészen szolgáltat információkat az Ön számára. Kattintson!

 

A Színház.hu elsődleges hírforrása a Színházi Szakma. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a magyar színházi élet képviselői közlendőit, felhívásait nálunk teszi közzé. Emellett természetesen értesülünk arról, melyik színházban, mi készül, és partnereink nagyrésze exkluzív anyagokat is készít számunkra, illetve lehetőségünk nyílik arra is, hogy a kulisszák mögé kalauzoljuk az olvasót.

 

Természetesen csapatunk nem tud mindenhol jelen lenni. De azt sem tehetjük meg, hogy figyelmen kívül hagyjuk azokat a híreket, amelyek másutt látnak napvilágot. Azért, hogy hűek maradhassunk mottónkhoz - “Színház.hu – minden, ami színház”-, a tájékoztatásban támaszkodunk más médiumokra is. Ezért ha megjelenik máshol egy-egy színházhoz kapcsolódó publicisztika vagy interjú, annak nyoma van a Magyar Színházi Portálon is.

 

Az idei évadban már az IMEDIA Kft. hírfigyelő rendszerén keresztül figyeljük a médiát.

 

Az IMEDIA Magyarország egyik vezető és egyben legkorszerűbb médiafigyelője. Már indulásakor meghatározó szolgáltató volt a Magyarországon működő gyógyszeripari cégek körében, ezt követően a pénzügyi és ingatlanfejlesztő vállalkozások piacán is jelentős ügyfélkört épített ki. Mára az IMEDIA több, mint 160 megbízóval rendelkezik, amelyek között az ország legnagyobb multinacionális vállalatai és kormányzati megrendelők egyaránt megtalálhatóak. Harmincöt munkatársuk a nap huszonnégy órájában figyeli a magyarországi - és igény esetén a külföldi - írott és elektronikus sajtót, a rádió- és televízió-csatornákat, hogy az ügyfelek naprakész információkkal rendelkezhessenek az érdeklődésüknek megfelelő hírekről, cikkekről, elemzésekről, tudósításokról, hirdetésekről. Klasszikus médiafigyelési termékpalettájukat tovább bővíti egyebek mellett a külföldi sajtófigyelés, az elemzések, a statisztikák, a fordítás. Legújabb termékük az internetes blog- és komment-figyelés, Facebook figyelés, valamint Breaking News szolgáltatás.

 

A Színház.hu tapasztalatai szerint az IMEDIA rendszere gyors és megbízható szolgáltatást nyújt, rendszere felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Ezért ajánljuk őket az Ön figyelmébe is. Javasoljuk, az alábbi linkre kattintva próbálja ki Ön is az IMEDIA szolgáltatásait:

 

http://www.imedia.hu/ingyenes-mediafigyeles/

süti beállítások módosítása