Megjelent Mahó Andrea 3. nagylemeze

Mahó Andreát, a Madách Színház művésznőjét szeptember 21-től a Mary Poppins musical főszerepében láthatja a közönség. Ám időközben Andrea énekesként más meglepetéssel is készült rajongói számára: "Mit tehetnék érted" címmel megjelent harmadik nagylemeze.

Mahó Andrea harmadik önálló szólólemezének címe „Mit tehetnék érted" . Elkészítésére a hazai zenei élet három nagy egyénisége szövetkezett.

Mah_Andrea_7044

"Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy Bródy János dalait énekelhettem lemezre, - ráadásul Kocsák Tibor hangszerelésében, akivel a Madách Színházban már sokat dolgoztam együtt. A Bródy daloknak örökérvényű mondanivalója van, ami számomra sokat adott és ad, remélem, azoknak is, akik meghallgatják ezt az albumot. Régi álmom teljesült és büszke vagyok arra, hogy egy új dalt is írt nekem a Mester, aki személyesen is részt vett a felvételek készítésében" – mondta a színész-énekesnő.

Mah_Andrea_6623

Bródy János életművéből tizenkét olyan dalt válogattak össze a lemez alkotói, amelyeknek nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Kocsák Tibor új hangzást adott a már ismert, népszerű daloknak, - külön érdekesség, hogy új dal is készült erre az albumra - kihasználva Andi színészi és énekesi képességeit.

Forrás: universalmusic.hu

süti beállítások módosítása