Videóműsorral jelentkezik a Komáromi Jókai Színház

Rendszeresen, havonta két alkalommal jelentkezik internetes hírműsorral a Komáromi Jókai Színház. 

Íme a Jókai videósorozatának első adása:

A Színházi lábjegyzet című adás célja, hogy mélyebb betekintést nyújtson a színház életébe, a kulisszák mögé.

Megújult a színház honlapja - A színház közleménye:

Az elmúlt napokban a színház internetes honlapjára „klikkelők" (www.jokai.sk) meglepődve tapasztalhatták a szembetűnő változást. Mindjárt a kezdőlapon feltűnik a színház új logója. Új formák, új színek, könnyebb kezelhetőség. Méltó külső a nagy Ünnepre. Modern korunk minden igényét kielégítő információbázis, ahol a látogató a színház működésével kapcsolatos minden lényeges kérdésére választ kap.

35563_200_200

E mű mögött a JMK media & productions s r.o. két alapítója és munkatársa, Jónás Péter és Katona Tamás állnak. A két zsigárdi fiatalember, akiknek többek között a Régióportál és a suli.sk honlapok létrehozása is köszönhető, már több évre visszamenően, ellenszolgáltatás nélkül, korábban ezüst, immáron arany fokozatú mecénásként támogatja a Komáromi Jókai Színházat.

Az ő alkotásuk a színház előző honlapjának arculata is. A mai világban az ilyen fejlesztések értékét aranyban mérik, így ez az „ünnepi ajándék" sok mindent elárul magukról az ajándékozókról is. Mindenekelőtt a szlovákiai magyar színház és kultúra iránt érzett, példaértékűen önzetlen szeretetükről. KÖSZÖNJÜK!

süti beállítások módosítása