Menj színházba! - Katona József Színház

Könnyed program szombat estére a Katonába: a Jordán Adél, Kocsis Gergely és Nagy Ervin főszereplésével készült A hős és a csokoládékatona című előadásra nyerhetsz jegyet a Katonába, ha az alábbi kérdésre helyesen válaszolsz:

Melyik városban született a darab szerzője, George Bernard Shaw?

Természetesen Dublin a helyes válasz. A megfejtéseket köszönjük, a két szerencsés nyertes pedig Zombori Mónika és Szirt Hetti, gratulálunk!

hos640x350.jpg

Az előadás ajánlójából: "1885, szerb-bolgár határ, éjszaka. Egy fiatal lány, Raina hálószobája erkélyén ábrándozik vőlegényéről, Szergejről, aki – akárcsak a lány apja – a szerbek ellen harcol éppen. Szergej igazi hős, neki köszönhető, hogy a legutóbbi ütközetben a bolgárok megfutamították a szerbeket. Az ellenséges hadsereg most a városkán keresztül menekül. Raina aludni készül, de egy idegen katona mászik fel szobájába. A férfi piszkos, pimasz, tárgyilagos és félti az életét: egyáltalán nem olyan, mint ahogy Raina a hősöket elképzelte…"

A város nevét e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd ide. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt szeptember 26-án éjfélig küldd el. A helyes választ beküldők között 2x2 jegyet sorsolunk ki A hős és a csokoládékatona szeptember 29-i előadására a Katonába.

süti beállítások módosítása