Beugró vagy Dumaszínház? - versenyre kelnek

A stand-up comedy és az improvizációs színház – bár sok ponton hasonlít – mégis külön műfajok. A Dumaszínház és a Beugró csapatai saját eszközeikkel szórakoztatják és hódítják meg az igényes humorra vágyó közönséget. Nem véletlen, hogy a két társulat időnként lopva pillantott egymásra, mit csinál, hol tart a másik. A szakmai figyelemből egészséges verseny lett, most pedig eljött az idő, hogy kiderüljön, ki a jobb. És hogy ki dönti ezt el? Csakis a közönség…

imagesElső alkalommal október 3-án méri össze tudását stand-up comedyben és improvizációban a Beugó és a Dumaszínház két-két művésze. A Corvin Dumaszínház színpada képzeletbeli szorítóvá alakul. A kék sarokban Debreczeny Csaba és Kálloy Molnár Péter, míg a pirosban Janklovics Péter és Kovács András Péter várják a küzdelem kezdetét jelző szignál kezdőhangjait. A mérkőzés igazi rangadó lesz, hiszen mindenki hozza a saját eszköztárát, amiben rutinos, edzett, de ugyanakkor bizonyítani kell a másik területen is. Egész testükkel játszó, improvizáló humoristák és nagydumás színészek. Mi lesz ebből? Óriási csata, aminek egy célja van: meghódítani a másik közönségét és megtartani a sajátot. 

 

A küzdelem barátságos hangulatban zajlik majd, erre garancia a műsorvezető: Novák Péter. Ugyanakkor a verseny heve már most elérte a résztvevőket, akik a média eszközeit használva üzengetni kezdtek egymásnak. Saját készítésű videókban fenyegetik egymást, és úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják, amit mondanak.

 

A lélektani hadviselés eme hatékony eszközeit a Dumaszínház Facebook-oldalán  lehet megnézni. 


süti beállítások módosítása