Októberben indul a FUGA rádió!

A FUGA rádió gondolata a FUGA gazdag kulturális kínálata alapján fogalmazódott meg. 

A FUGA a rádióról:

A FUGA rádió egyrészt a FUGA programjai alapján készít műsort: előzetesen hirdeti és reklámozza a ház életét, majd az események időpontjában a közreműködőkkel egyeztetett formában közvetíti, követi, elemzi, értékeli a történéseket. Másrészt nem áll meg a FUGA ajtajában: fővárosi, országos és nemzetközi kitekintéssel ad tájékoztatást az építészeti, kulturális élet eseményeiről.

A FUGA rádió nem csak építészeknek szól, de elsősorban általuk és értük működik. A célunk a szakmai közönségen túl a kortárs kultúrát kedvelő hallgatók elérése. Ezzel hidat kívánunk építeni az építészek és a „felhasználók” között, hogy a szélesebb közönség is értse az építészetet és az építészek is megtalálják értő közönségüket.

A szerkesztők nem fognak építészeti terveket készíteni – de az építészek használhatják a rádiós lehetőségeket. Fontosnak tartjuk, hogy az építészek ezen a webrádiós platformon folyamatosan megbeszélhessék, megjelenítsék véleményüket, vitáikat, ügyeiket.

fuga

A netes felület a hangzó szöveghez kapcsolható kép, illetve bármilyen vizuális elem megjelenését lehetővé teszi, amit építészeti témáknál kiemelkedően fontosnak tartunk.

A FUGA rádiót ezek a lehetőségek egyedivé és még versenytárs nélkülivé teszik. Az építészeti tematika elsődlegessége és a kulturális kínálat sokfélesége ismereteink szerint példa nélkül áll a hazai médiapiacon és a webes rádiózásban.

A rádió szerkesztői: Ránki Júlia, Rózsa Péter, Tüske Ferenc

www.fugaradio.net

süti beállítások módosítása